Varmt Välkommen

Vi erbjuder alltifrån klassiska ansiktsbehandlingar till mer avancerade alternativ.
Ni ser alla våra behandlingar via knappen nedan.
En ansiktsbehandling är ett bra sätt att ta hand om huden. Vi erbjuder flera olika ansiktsbehandlingar och skräddarsyr varje behandling efter dina behov.
Hos oss blir du hårfri med QUATTRO ICE TITANIUM. Dubbla handtag och ett anpassat för dem mest svåråtkomliga områdena. En av marknadens bästa maskiner.
Ge ditt ansikte ett naturligt lyft och rama in dina ögon med välformade och markerade ögonbryn och fransar.
Behandlingen är avstressande och ökar blodcirkulationen samt hjälper till att lösa upp spänningar i käken där stress tenderar att sätta sig.
PRX-T33 är en nålfri behandling som ger en djup återfuktning och uppstramning av huden. Huden återupplivas och ser fräsch ut.
Vi erbjuder olika estetiska behandlingar. Läs mer om varje behandling på vår bokningsida.
Vill du minskar fina linjer, rynkor, påsar, mörka ringar samt uttorkning under ögonen, då är detta ett bra alternativ. En vitamincocktail med hyaluronsyra injiceras med marknadens minsta nål!
Microneedling är en avancerad och effektiv hudbehandling med mångsidiga resultat. Microneedling skapar en kontrollerad skada i huden med små tunna nålar som kroppen naturligt vill reparera.
En mycket populär behandling. Perfekt att göra innan ett bröllop, fest, event eller som en kur för ett långvarigt resultat. Behandlingen går ut på att en behållare fylls med vitaminer, hyaluronsyra, antioxidanter och mineraler som sedan stämplas ned i huden med hjälp av små tunna guldnålar.
Känner du att din hy börjar förlora sin spänst och bli lite slapp och vill boosta din hy? Profhilo® stramar upp huden och motverkar slapphet. Den har marknadens högsta koncentration av hyaluronsyra.
Vill du ha en snygg bränna men vara snäll mot din hud? Vi erbjuder professionell spraytan som ger dig en naturligt gyllenbrun färg helt utan risker och kemikalier.
Kryobehandling är en effektiv och naturlig behandling som effektivt eliminerar olika hudfläckar som t.e.x. vårtor på bara några sekunder med hjälp av kyla.